Bogholderrobotter bygget individuelt til jeres rutineopgaver

Undgå "nedetid" i jeres bogholderi og administration ved sygdom, fravær og ferie

Bliv fremtidssikret med robotter til alle tidskrævende rutineopgaver

Få sikkerhed for, at jeres opgaver altid bliver løst til tiden og på samme måde hvergang

 


Gør en rigtig god forretning gennem automatisering manuelle rutineopgaver

I både små- og mellemstore danske virksomheder har Bogholderrobotter, eller nærmere bestemt Robotic Process Automation (RPA) teknologien, gjort sit indtog.

 

Meget lave udviklingsomkostninger gør det i dag muligt for alle, at få udviklet robotter, som løser manuelle rutineopgaver både i bogholderiet og i virksomhedens øvrige administrative funktioner.

 

Årsagen til udviklingsomkostningerne er lave for bogholderrobotter (RPA), når man sammenligner med udvikling af traditionelle software applikationer og integrationer m.v. er, at robotterne normalt ikke kræver nær så meget programmering.

 

Groft sagt er det eneste vi skal gøre, når vi programmerer en bogholderrobot til jer, at vi skal forstå og skrive ned, hvordan I løser opgaven manuelt, hvis I i det hele taget får den løst i dag. Efterfølgende skal vi "blot" give instruktionen videre til en robot, som kan løse opgaven på samme måde, som I selv ville have gjort det. Bogholderrobotterne er altså ikke et system i sig selv, derimod er de blot en "ressource", som efter grundig og præcis instruktion, kan udføre opgaver i jeres eksisterende systemer.

 

Få en snak om robotter til jer

 

Disse rutineopgaver kan I automatisere med robotter og opnå besparelser

Robotter kan anvendes til mange forskellige typer af administrativeopgaver og kontrolopgaver. Når vi skal identificere opgaver, som på rentabelvis kan håndteres af en robot, så ser vi først og fremmest efter følgende kendetegn:

 

  • Opgaver som skal løses i faste intervaller.
  • Opgaver som skal løses ofte / jævnligt.
  • Opgaver som er meget manuelle.
  • Opgaver som er ensartede.
  • Opgaver med få undtagelser / afvigelser.
  • Opgaver som er regelbaserede.
  • Opgaver med forholdsvis meget volumen / data, som skal behandles.
  • Opgaver med controlling generelt (kontrol af fejl eller mangler i data).
  • Krydstjek og sammenligning af data imellem systemer, regneark m.v.
  • Opgaver med generering af rapporter i faste intervaller fra ét eller flere systemer.

 

Specialiseret i robotter til automatisering af bogholderi og administrationsopgaver

Vi er specialiseret 100% i, at bygge robotter til rutineopgaver i jeres bogholderi samt til andre administrative og manuelle opgaver, som skal løses i jeres ERP systemer (eksempelvis kontrol af tidsregisteringer, automatisk rapportering, finde status på levering af ordrer til en kunde etc.). Vi er især specialiseret i, at bygge robotter, som automatiserer arbejdsgange i ERP systemerne E-conomic, NAV / Business Central og Visma.net samt i andre systemer, som skal arbejde sammen med / snakke sammen med disse ERP systemer. 

 

Vores robotter kan I bruge til, at automatisere rutineopgaver, som ellers skulle løses manuelt ved anvendelse af jeres ERP systemer af enten jeres bogholder, regnskabschef, controller, CFO, sælger, indkøbsmedarbejder, lagermedarbejder, kundeservicemedarbejder med flere. I kan få inspiration til, hvilke rutineopgaver der med fordel kan automatiseres i jeres administration ved udvikling af robotter til formålet ved, at se nærmere på listen over standardiserede bogholderrobotter, som vi løbende bygger til brug i ERP systemet E-conomic.   

 

Inden vi går igang med udvikling af en robot til jeres manuelle rutineopgave, så afdækker vi sammen med jer, om det vil være en god forretning for jer, at få leveret en bogholderrobot, der kan løse opgaven for jer. Målsætningen for enhverv robot er i vores optik, at robotten skal tjene sig selv hurtigt hjem samt medvirke til, at gøre driften af jeres administration mere stabil og fremtidssikret.

 

Vi forstår jeres manuelle rutineopgaver til bunds 

Når I skal have automatiseret jeres manuelle rutineopgaver, så går udviklingsprocessen langt hurtigere og sandligheden for succes med projektet er i top, når I samarbejder med udviklere, som forstår og kan sætte sig ind i de opgaver, som I skal have automatiseret.

 

Vi er en del af Zignifikant, hvor vores softwareteam udspringer fra bogholderi- og konsulentvirksomheden RegnskabsSpecialisten, som har speciale i automatisering af bogholderi. Vi bliver brugt til, at automatisere manuelle rutineopgaver for RegnskabsSpecialistens kunder, som ikke kan automatiseres ved hjælp af standardsystemer til automatisering af bogføring.

 

Når vi skal udvikle en robot til automatisering af en ny opgave, så foregår det ved, at en bogholder med flair for procesoptimering fra vores team dokumenterer og beskriver opgaven for softwareudviklerne i vores team. Undervejs yder bogholderen nødvendig sparring til vores softwareudviklere og efterfølgende, når robotten er færdig, så tester vores bogholder robotten inden den meldes klar til kunden.

 

Lave udviklingsomkostninger og lynhurtig levering

Vi bygger custom bogholderrobotter til håndtering af opgaver, hvor udbyttet er stort og udviklingsomkostningerne er lave, så robotten tjener sig selv hurtigt hjem.

 

Når I bestiller udvikling af jeres egen custom robot hos os, så betaler I indledningsvist et lavt engangsfee, som sikkerhed og til dækning af omkostningerne ved udviklingsprojektet. Dette engangsfee for udvikling fastsættes på baggrund af jeres ønsker til robotten, det vil sige projektets omfang.

 

Efter I har bestilt jeres custom robot, så får I leveret jeres custom robot indenfor 2 uger til max 4 uger fra den dato, hvor I har bekræftet projektet ved, at betale jeres engangsfee for udvikling af robotten.   


Når jeres robot er færdig sørger vi for alt løbende drift og hosting af jeres custom bogholderrobot, til en fast månedlig abonnementspris, som vi aftaler på forhånd inden opstart af projektet, så I kender alle omkostninger inden vi går igang.


Bruger I e-conomic? Vi har udviklet en række standard bogholderrobotter, som APPs til e-conomic. Læs mere her.

 

 

Få en snak om robotter til jer